reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

Velmi jednoduchý a rychlý recept na dietní pokrm vhodný na oslavy jako předkrm.


  • 3,7

    3,6 3
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninovou směs Moravanka slijeme, nálev doplníme vodou do 300 ml a přidáme ještě lžičku sójové omáčky. Potom vsypeme želatinu a necháme nabobtnat.

Šunkový salám nakrájíme na nudličky, okurky a cibuli z Moravanky taky. Můžeme přidat malou cibuli nakrájenou nadrobno. Nabobtnanou želatinu rozpustíme na plamenu, ale nesmí se vařit.

Vše smícháme a vlijeme do srnčího hřbetu, který vyložíme rozstříhnutým mikrotenovým sáčkem tak, aby se dal přehnout přes aspik. Připravený aspik dáme ztuhnout do lednice.

Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem podáváme s pečivem podle chuti.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.