Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

30 min | předkrm | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 222x
Velmi jednoduchý a rychlý recept na dietní pokrm vhodný na oslavy jako předkrm.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Zeleninovou směs Moravanka slijeme, nálev doplníme vodou do 300 ml a přidáme ještě lžičku sójové omáčky. Potom vsypeme želatinu a necháme nabobtnat.

Šunkový salám nakrájíme na nudličky, okurky a cibuli z Moravanky taky. Můžeme přidat malou cibuli nakrájenou nadrobno. Nabobtnanou želatinu rozpustíme na plamenu, ale nesmí se vařit.

Vše smícháme a vlijeme do srnčího hřbetu, který vyložíme rozstříhnutým mikrotenovým sáčkem tak, aby se dal přehnout přes aspik. Připravený aspik dáme ztuhnout do lednice.

Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem podáváme s pečivem podle chuti.

autor receptu:

Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

Počet přidaných receptů: 7

Ingredience

na porce
Vaše cena 2199 běžně 4349 Kč sleva 49 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

Recept se nachází v 19 kuchařkách
Kulichová
Evina kuchařka 24 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 6006 receptů
helenaandelova
Hali kuchařka 1570 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem

Přidat příspěvek k receptu Pikantní aspik se zeleninou a šunkovým salámem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept