Pickles ala čalamáda

30 min | příloha | 4 porce | japonská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 321x
Kvašená zelenina, rychlé kvašení, spousta enzymů. Vyzkoušejte úžasný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rajčata, papriku libovolné barvy a velkou cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Zbytek zeleniny také očistíme a nastrouháme. Všechnu zeleninu zvážíme a přidáme 1% soli z váhy zeleniny. Všechnu zeleninu dobře v rukách zpracujeme, až zelenina pustí šťávu.

Takto zpracovanou zeleninu dáme do hliněné nádoby, zatížíme talířkem s těžítkem. Necháme kvasit v místnosti kolem 20 stupňů Celsia po dobu 3 - 5 dní. Po této době otevřeme, přendáme do sklenice a uskladníme v lednici.

Pickles ala čalamádu podáváme k hlavnímu chodu nejlépe polévkovou lžíci.

Lilien autor receptu:

Pickles ala čalamáda

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porce
4,2
skvělý recept
5 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pickles ala čalamáda

Přidat příspěvek k receptu Pickles ala čalamáda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept