Pickles ala čalamáda

30 min | příloha | 4 porce | japonská kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 245x
Kvašená zelenina, rychlé kvašení, spousta enzymů. Vyzkoušejte úžasný recept.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rajčata, papriku libovolné barvy a velkou cibuli očistíme a nakrájíme na plátky. Zbytek zeleniny také očistíme a nastrouháme. Všechnu zeleninu zvážíme a přidáme 1% soli z váhy zeleniny. Všechnu zeleninu dobře v rukách zpracujeme, až zelenina pustí šťávu.

Takto zpracovanou zeleninu dáme do hliněné nádoby, zatížíme talířkem s těžítkem. Necháme kvasit v místnosti kolem 20 stupňů Celsia po dobu 3 - 5 dní. Po této době otevřeme, přendáme do sklenice a uskladníme v lednici.

Pickles ala čalamádu podáváme k hlavnímu chodu nejlépe polévkovou lžíci.

autor receptu:

Pickles ala čalamáda

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience

na porce
Vaše cena 990 běžně 6600 Kč sleva 85 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,2
skvělý recept
5 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pickles ala čalamáda

Recept se nachází v 20 kuchařkách
Zelenina a luštěniny od tetičky
veraricna
Zelenina a luštěniny od tetičky 3895 receptů
Zorňafa
1. aa-1 827 receptů
lumíkova kuchařka
lumik
lumíkova kuchařka 365 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pickles ala čalamáda

Přidat příspěvek k receptu Pickles ala čalamáda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept