reklama
hledat uživatel
       

Pfeffersteak

Vepřový steak s pořádnou dávkou zeleného pepře a omáčkou.


  • 3,0

    278×

    3 278
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřovou kýtu odblaníme a nařežeme na 2,5 cm silné plátky. Maso omyjeme a opatrně osušíme.

Plátky mírně naklepeme, posolíme a okořeníme zhruba polovinou zeleného pepře. Můžeme jej hrubě rozdrtit.

Rozpálíme si pánev. Přilejeme olej a vložíme plátky masa. Ty orestujeme z obou stran a vyndáme.



Do výpeku na pánvi přidáme kečup, máslo, worcesterovou omáčku a zbytek pepře. Krátce provaříme, zahustíme moukou, znovu provaříme a osolíme.



Podáváme s rýží, těstovinami nebo jen tak se zeleninou a steak přeléváme omáčkou.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pfeffersteak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.