reklama
hledat uživatel
       

Pfeffersteak

Vepřový steak s pořádnou dávkou zeleného pepře a omáčkou.


  • 3,0

    278×

    3 278
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 741 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 983 hodnocení

Sběr černého bezu: Na limonádu, čaj, med i likér

25. 5. 2020

Bábovka

4,7 1 706 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 795 hodnocení

Dokonalá, přitom tak jednoduduchá: Píchaná buchta krok za krokem

24. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 199 hodnocení

Špízy na gril: Lákavé recepty na masové i zeleninové ražniči

23. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 765 hodnocení

Recept na jemnou bramborovou kaši krok za krokem

22. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 655 hodnocení

Recept na výborný rebarborový koláč krok za krokem

21. 5. 2020

Postup přípravy

Vepřovou kýtu odblaníme a nařežeme na 2,5 cm silné plátky. Maso omyjeme a opatrně osušíme.

Plátky mírně naklepeme, posolíme a okořeníme zhruba polovinou zeleného pepře. Můžeme jej hrubě rozdrtit.

Rozpálíme si pánev. Přilejeme olej a vložíme plátky masa. Ty orestujeme z obou stran a vyndáme.



Do výpeku na pánvi přidáme kečup, máslo, worcesterovou omáčku a zbytek pepře. Krátce provaříme, zahustíme moukou, znovu provaříme a osolíme.



Podáváme s rýží, těstovinami nebo jen tak se zeleninou a steak přeléváme omáčkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pfeffersteak

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.