reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Petrželové máslo s česnekem

Rozpečená bagetka s petrželovo - česnekovým máslem, tomu nelze odolat. A je to tak jednoduché.


  • 3,1

    110×

    3 110
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 692 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 930 hodnocení

Jak využít karanténu: Upečte si rychlé domácí rohlíky podle Markéty

28. 3. 2020

Bábovka

4,7 1 667 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 746 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

27. 3. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Lívance, palačinky a vafle: Snídaně, se kterými vám děti rády pomohou

26. 3. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 587 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 735 hodnocení

Děti v kuchyni: Nezapomínejte na jejich bezpečnost

25. 3. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 280 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 619 hodnocení

Obědy od pondělí do pátku: Rychlé recepty hotové do 30 minut

24. 3. 2020

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Petrželku pořádně opereme, osušíme a nasekáme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Do másle vmícháme petrželku a česnek a podle chuti máslo ossolíme a opepříme. Vše důkladně utřeme nebo rozmixujeme.

Ochucené máslo zabalíme do alobalu jako bonbon a dáme na 45 minut do mrazničky ztuhnout.

Máslo je vhodné do jídel, na steaky nebo na pečivo.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Petrželové máslo s česnekem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.