reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pesto z medvědího česneku s parmazánem

Recept na výborné pesto připravené z čerstvých listů medvědího česneku.


  • 4,1

    4,1 9
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Listy medvědího česneku důkladně propláchneme vodou, abychom je zbavili všech nečistot.

Medvědí česnek vsypeme do mixéru a přidáme kešu oříšky. Přilijeme olivový olej a vše pečlivě rozmixujeme.

Do rozmixovaného pesta z medvědího česneku vmícháme parmazán a podle chuti dosolíme.

Pesto uchováváme v uzavíratelných skleničkách, po naplnění obsah ještě zalijeme lžící olivového oleje. Pesto z medvědího česneku nám v lednici vydrží až měsíc.

Takto připravené pesto z medvědího česneku podáváme jako studenou omáčku nejen k masu, hodí se také k dochucení těstovin, rýže, podává se na čerstvém i opékaném pečivu, užijeme jej k přípravě dalších pokrmů.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pesto z medvědího česneku s parmazánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.