reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pesto z medvědího česneku s parmazánem

Recept na výborné pesto připravené z čerstvých listů medvědího česneku.


  • 4,2

    10×

    4,2 10
  • 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 703 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 939 hodnocení

Recept na kynuté velikonoční jidáše krok za krokem

7. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 678 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 742 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 631 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Postup přípravy

Listy medvědího česneku důkladně propláchneme vodou, abychom je zbavili všech nečistot.

Medvědí česnek vsypeme do mixéru a přidáme kešu oříšky. Přilijeme olivový olej a vše pečlivě rozmixujeme.

Do rozmixovaného pesta z medvědího česneku vmícháme parmazán a podle chuti dosolíme.

Pesto uchováváme v uzavíratelných skleničkách, po naplnění obsah ještě zalijeme lžící olivového oleje. Pesto z medvědího česneku nám v lednici vydrží až měsíc.

Takto připravené pesto z medvědího česneku podáváme jako studenou omáčku nejen k masu, hodí se také k dochucení těstovin, rýže, podává se na čerstvém i opékaném pečivu, užijeme jej k přípravě dalších pokrmů.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pesto z medvědího česneku s parmazánem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.