reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pesto alla Genovese

Recept na bazalkové pesto vhodné zejména na těstoviny.


  • 3,9

    11×

    3,9 11
  • 20 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do mixéru dáme lístky bazalky, česnek, špetku soli i oříšky a vlijeme oleje. Spolu mixujeme, až vznikne pyré.

Směs přendáme do mísy a smícháme ji s jemně strouhanými sýry.

Pesto alla Genovese podáváme teplé s těstovinami, případně plníme do skleniček a uchováváme v chladničce.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pesto alla Genovese

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.