reklama
hledat uživatel
       

Péřová buchta

Jednoduchý recept na nadýchanou pudinkovou buchtu se smetanou a skořicí.


  • 3,9

    164×

    3,9 164
  • 30 min

  • 23×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vyšší plech vymažeme máslem a vysypeme. Troubu předehřejeme na 250 °C.

Podle návodu na obalu na obalu připravíme z mléka a pudinkových prášků pudink. Můžeme použít vanilkový nebo kakaový pudink.

Vejce utřeme s moučkovým cukrem, přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na připravený vyšší plech a na syrové těsto nalijeme horký pudink.

Plech dáme do trouby a stáhneme teplotu na 200 °C. Pečeme 15 minut. Na horkou péřovou buchtu natřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Péřová buchta

    Celkový počet komentářů: 19
    • michalinka
      michalinka

      Ahojk yjá dávám místo vanilkového pudinku čokoládový a dávám jen 1 zakysanou smetanu a někdy smíchám skořici s cukrem když zrovna nemám už udělaný z obchodu

      14.04.2012 19:46:00

    • andela
      andela

      vlastní názor

      Připojuji se k názoru,že je lepší zakysanou smetanu posypat skoř.cukrem a nastrouhanou mléčnou čokoládou,jak jsem to vyzkoušela já. Když jsem ji napekla,přijela k nám vnučka a kousky do ní jen padaly.

      27.11.2011 15:41:57

    • kvetina
      kvetina

      této buchty je u nás vždycky málo.

      22.08.2011 13:51:34


    • Dejna
      Dejna

      ja posypávam nastrouhanou margotkou a je to mnam :-)

      05.07.2011 13:37:35

    • lebroka
      lebroka

      Recept jsem již měla, zrovna dnes jsem pekla. Na rozetřenou zakysanou smetanu raději sypu Granko.

      24.11.2010 18:06:00

    • Bára
      Bára

      dobré a rychlovka

      Tak zrovna jsem ji dodělala, vypadá skvěle a voní,hmmm, mňam. Ale sypala jsem sořicí s cukrem, příště zkusím granko.

      28.10.2010 18:41:49

    • Pavlína
      Pavlína

      Nejlepší je tato buchta posypaná jak grankem tak i skořicí.)

      10.09.2010 19:40:21

    • pinďa
      pinďa

      Jednoduché, rychlé a výborné

      17.04.2010 12:17:41

    • Naťa
      Naťa

      chtěla bych jen říci že podle mého názoru je tato buchta lepší posypaná grankem než skořicí

      15.02.2009 13:10:32

    Nalezeno receptů: 19
    |< << 12 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Péřová buchta

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.