reklama
hledat uživatel
       

Ingredience

na ozdobu

na potření

těsto

Postup přípravy

Vyšší plech vymažeme máslem a vysypeme. Troubu předehřejeme na 250 °C.

Podle návodu na obalu na obalu připravíme z mléka a pudinkových prášků pudink. Můžeme použít vanilkový nebo kakaový pudink.

Vejce utřeme s moučkovým cukrem, přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na připravený vyšší plech a na syrové těsto nalijeme horký pudink.

Plech dáme do trouby a stáhneme teplotu na 200 °C. Pečeme 15 minut. Na horkou péřovou buchtu natřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

Podobné recepty

Komentáře k receptu Péřová buchta

Celkový počet komentářů: 19
Nalezeno receptů: 19
|< << 12 >> >|

Přidat příspěvek k receptu Péřová buchta