reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Perník s jablky a medem

Celkový počet komentářů: 6
  • Kukačka
    Kukačka

    výborný

    12.03.2013 10:31:31

  • krava
    krava

    Poradte co nejrychleji abych ho mohla upec dekuji.

    22.01.2013 20:43:48

  • krava
    krava

    Ano take me zarazi ta mouka jak pise Dana.urcite bude vyborny ale pockam si na vyjadreni ohledne mouky.

    22.01.2013 20:42:23

  • Markéta Kolářová
    Markéta Kolářová

    perník nám všem moc chutnal, zpočátku jsem měla obavy, že je těsto moc suché, ale nastrouhaná jablka vše napravila a těsto bylo ok, jen mám připomínku k teplotě pečení, 150°C je rozhodně málo, pekla bych při 170°C cca 40 min.

    20.11.2011 09:43:56

  • Katka
    Katka

    Je ten recept správně? První tam máte 400g polohrubé mouky a potom 200g hladké mouky. Myslím, že ta hladká je tam už zbytečná, ne?

    15.09.2008 13:33:07

  • Dana
    Dana

    prosím poraďte mi, když jste hodnotili tento perník, jak jste jej upekli. Já jsem ho zkoušela, ale těsto se nedalo dát dohromady, protože v receptu je moc mouky a málo tekutin. Nakonec jsem musela přidat mléka,abych těsto vůbec dostala dohromady. Proto Vás prosím o radu.

    17.03.2007 10:26:27

Nalezeno receptů: 6

Přidat příspěvek k receptu Perník s jablky a medem

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.