Recept na perníčky potřené bílkovou polevou. Těsto je třeba nechat až 2 dny odležet, při přípravě s tím musíme počítat. Dají se hned jíst a nemusí se nechat proležet.
4 ks | vejce |
3 ks | žloutek |
200 g | med |
300 g | cukr moučka |
1 kg | hladká mouka |
200 g | Hera |
2 g | jedlá soda |
2 lžíce | koření do perníku |
poleva | |
---|---|
1 ks | bílek |
cukr moučka | |
1 lžička | škrob bramborový |
autor Jméno
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena