Permoník

1 hod | salát | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1018x
Recept na pikantní salát, který podáváme k suchým topinkám.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

V kastrolku svaříme po dvou lžících oleje, octa, kečupu, hořčice a sójové omáčky. Přidáme cukr a špetku pepře. Nálev necháme vychladit.

Zatím do mísy nakrájíme na nudličky salám, na kolečka cibule, na kostičky nakrájíme okurky a najemno feferonku. Přidáme majonézu a prochladlou zálivku. Permoníka zamícháme a do druhého dne necháme uležet.

Druhý den dáme porce salátu permoník na talířek. Přidáme čtvrtku vařeného vejce a posypeme kerblíkem nebo řeřichou. K permoníkovi podáváme nasucho opečené topinky.

Sch-iška autor receptu:

Permoník

Počet přidaných receptů: 125

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Permoník

Přidat příspěvek k receptu Permoník
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept