reklama
hledat uživatel
       

Perkelt z kapra

Perkelt je jídlo z kousků masa okořeněný paprikou. Tento je z kapra.


  • 3,0

    58×

    3 58
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 543 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 591 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Jak žít s bezlepkovou dietou

16. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Postup přípravy

Kapra očistíme, omyjeme, rozpůlíme, zbavíme kostí a nakrájíme na kousky.

Cibuli oloupeme a jemně nasekáme. Papriky rozkrojíme, zbavíme jadřinců a nakrájíme na proužky. Troubu předehřejeme na 190°C.

Na sádle v kastrolu osmažíme cibulku, přidáme kousky kapra, sladkou mletou papriku, rajský protlak, nudličky paprik a vše podlijeme rybím vývarem.

Perkelt z kapra dusíme v troubě doměkka.

Hotový perkelt z kapra podáváme s brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Perkelt z kapra

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.