Perkelt pusta

1 hod | hlavní chod | 6 porcí | maďarská kuchyně | recept zobrazen: 1057x
Recept na perkelt z masa a brambor.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Maso pokrájíme na větší kousky. Zeleninu očistíme a nakrájíme.

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na rozpáleném tuku, přidáme utřený česnek, kmín a posypeme paprikou. Přilijeme trochu vývaru a vydusíme na tuk. Přidáme maso, osolíme a dusíme pod pokličkou na mírném ohni pod pokličkou. Občas podlijeme vývarem. Když maso začne měknout, přidáme na kousky nakrájené papriky, rajčata, feferonku a brambory. Perkelt 15 - 20 minut dusíme, potom přilijeme trochu vývaru a pod pokličkou ještě krátce povaříme.

Perkelt pustu podáváme s pečivem a zdobíme kolečky zelené papriky.

autor receptu:

Perkelt pusta

Počet přidaných receptů: 199

Ingredience

na porcí


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Perkelt pusta

Přidat příspěvek k receptu Perkelt pusta
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept