Pepřový steak ze svíčkové

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 64x
Recept na steak ze svíčkové doplněné omáčkou z vína.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Svíčkovou nakrájíme na řezy (přibližně o váze 200 g), vložíme do keramické misky a zakápneme trochou oleje. Nahrubo rozdrcený barevný pepř namačkáme do okrajů řezů.

Na hlubší pánvi rozpálíme olej, vložíme steaky a smažíme 5 - 6 minut z každé strany. Maso osolíme až během smažení. Poté přeložíme na nahřátou mísu a uchováme v teple.

Do vysmahlé šťávy na pánvi přilijeme červené víno, dosolíme a necháme na mírném ohni probublávat, až se objem sníží cca na polovinu.

Pepřové steaky podáváme s hranolky, kroketami a přeléváme omáčkou.

Michy autor receptu:

Pepřový steak ze svíčkové

Počet přidaných receptů: 3337

Ingredience

na porce
Vaše cena 2799 běžně 3999 Kč sleva 30 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Pepřový steak ze svíčkové

Recept se nachází v 7 kuchařkách
Maso a uzeniny od tety z Krnova
veraricna
Maso a uzeniny od tety z Krnova 3491 receptů
Jozar
Hovězí 353 receptů
zjirousek
Maso hovězí 762 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřový steak ze svíčkové

Přidat příspěvek k receptu Pepřový steak ze svíčkové
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept