Pepřový steak ze svíčkové

30 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 94x
Recept na steak ze svíčkové doplněné omáčkou z vína.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Svíčkovou nakrájíme na řezy (přibližně o váze 200 g), vložíme do keramické misky a zakápneme trochou oleje. Nahrubo rozdrcený barevný pepř namačkáme do okrajů řezů.

Na hlubší pánvi rozpálíme olej, vložíme steaky a smažíme 5 - 6 minut z každé strany. Maso osolíme až během smažení. Poté přeložíme na nahřátou mísu a uchováme v teple.

Do vysmahlé šťávy na pánvi přilijeme červené víno, dosolíme a necháme na mírném ohni probublávat, až se objem sníží cca na polovinu.

Pepřové steaky podáváme s hranolky, kroketami a přeléváme omáčkou.

Michy autor receptu:

Pepřový steak ze svíčkové

Počet přidaných receptů: 3422

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pepřový steak ze svíčkové

Přidat příspěvek k receptu Pepřový steak ze svíčkové
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept