reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Ingredience

podle chuti

Postup přípravy

Svíčkovou nakrájíme na řezy (přibližně o váze 200 g), vložíme do keramické misky a zakápneme trochou oleje. Nahrubo rozdrcený barevný pepř namačkáme do okrajů řezů.

Na hlubší pánvi rozpálíme olej, vložíme steaky a smažíme 5 - 6 minut z každé strany. Maso osolíme až během smažení. Poté přeložíme na nahřátou mísu a uchováme v teple.

Do vysmahlé šťávy na pánvi přilijeme červené víno, dosolíme a necháme na mírném ohni probublávat, až se objem sníží cca na polovinu.

Pepřové steaky podáváme s hranolky, kroketami a přeléváme omáčkou.

reklama

Podobné recepty

Přidat příspěvek k receptu Pepřový steak ze svíčkové