Vyzkoušejte recept na steak z hovězího pupku. Pepřový flank steak s chutí tymiánu podáváme s karamelizovanou cibulí jako hlavní chod.
3 ks | cibule |
5 snítek | čerstvý tymián |
1.5 lžičky | třtinový cukr |
600-700 g | flank steak |
2 lžíce | celý čtyřbarevný pepř |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl |
Jak připravit šťavnatý steak? Zapomeňte na olej v pánvi!
Myslíte si, že umíte udělat dobrý šťavnatý steak? Možná, že fígle, které vám ukáže Václav Frič, šéfkuchař a majitel restaurace Na Pekárně v Čakovičkách, vás překvapí.
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena