reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Středně velké cibule oloupeme a v celku je vaříme v mírně osolené vodě skoro doměkka. Cibule vodorovně v polovině rozkrojíme a necháme vychladit.
Mezi dílky je okořeníme třeba solí a pepřem, nebo grilovací koření, paprika.

Polovičky cibulí pak obalíme v mouce, ve vejci s posekanou petrželkou a ve strouhance. Na pánvi rozehřejeme olej a obalené cibule po všech stranách osmažíme.

Pepanovu cibuli podáváme s bramborem, tatarkou a zelným salátem jako hlavní chod nebo jen tak s tatarkou jako chuťovku.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pepanova cibule

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.