reklama
hledat uživatel
       

Pepa v bramboráku

Zajímavý recept pro milovníky bramboráků a hermelínu.


  • 4,1

    36×

    4,1 36
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Bramboráky můžeme použít buď kupované, mražené nebo klasické domácí. Upečeme klasické placky.

Hermelín podélně rozkrojíme, abychom měli dva plátky. Potom každý plátek hermelínu dáme na ještě teplý bramborák a druhým přiklopíme.

Pepu v bramboráku podáváme se zelím. Zelí můžeme dát klasické, křenové nebo feferonkové. Pepu v bramboráku podáváme ihned.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pepa v bramboráku

    Celkový počet komentářů: 4
    • krTTek
      krTTek

      Nechutný mražený...

      Kupovaný mražený bramborák ve mě vyvolává podobný pocit jako skřípání nehtů o školní tabuli...

      15.07.2014 09:40:46

    • Pavla
      Pavla

      dobrý nápad

      Skvělý nápad, hermelín i bramboráky milujeme a kombinace může být skvělá.
      Určitě zkusím :))

      02.03.2013 18:32:11

    • Jiřin
      Jiřin

      Mražené???

      Asi dobrý nápad, ale proč si ničit lásku k bramborákům tím mraženým polotovarem? Je to sice méně pracné, ale utíká nám podstata toho, proč si vaříme mňamky......

      17.01.2013 18:13:35


    • pikaču
      pikaču

      dobrý nápad,mám ráda skoro vše co se plní

      04.10.2012 08:35:46

    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Pepa v bramboráku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.