Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem

30 min | hlavní chod | 2 porce | italská kuchyně | recept zobrazen: 21271x
Jídlo je rychlé a dobré. Jistě si na tomto receptu pochutnáte.
Komentáře receptu 2
Uvařil jsem to (Recept vařili 3 lidé)


Postup přípravy receptu

Kuřecí prsa očistíme a nakrájíme na malé plátky (asi jako v čínské restauraci). Kousky kuřecího vložíme do misky, osolíme, přidáme vejce, 2 lžičky solamylu a promícháme.

Na wok pánvi rozpálíme olej, přidáme kuřecí prsa a za stálého míchání zprudka osmahneme. Hotové maso vyndáme z pánve do misky.

Mezitím si dáme vařit osolenou vodu na těstoviny a do vroucí vody nasypeme potřebné množství a necháme vařit podle návodu.

Nivu nakrájíme na menší kostičky a vložíme do pánve společně s listovým špenátem a smetanou. Vše společně povaříme tak, aby se niva rozpustila a všechny chutě se propojily.

Do hotové omáčky přidáme kuřecí maso a uvařené penne. Vše společně ještě promícháme a krátce prohřejeme.

Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem podáváme jako hlavní chod nejlépe ihned po přípravě.

Klára Kvasná autor receptu:

Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem

Počet přidaných receptů: 24

Ingredience

na porce
4,6
skvělý recept
30 hlasujících
  • Recept Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem - Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Penne s kuřecím masem, nivou a špenátem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept