reklama
hledat uživatel
       

Pečený žralok

Steak ze žraloka, dnes už běžně k dostání, pečený na másle.


  • 4,3

    104×

    4,2 104
  • 15 min

  • 11×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 774 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 004 hodnocení

Recept na domácí tvarohové nanuky krok za krokem

9. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 729 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Rajčata v receptech: Rajčatové polévky, omáčky i báječné saláty

9. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 140 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Jak využít zeleninu ze zahrádky? Zkuste recept na pravé maďarské lečo

8. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 602 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 776 hodnocení

Proč jíst maliny? Zlepší vám pleť a odbourají cholesterol

7. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 673 hodnocení

Když není čas na pečení: Recept na rychlý koláč s rybízem

6. 7. 2020

Postup přípravy

Steaky ze žraloka vysušíme čistou utěrkou, osolíme a mírně pokapeme citronem. Na talířku smícháme hladkou mouku s kořením na ryby, v této směsi steaky obalíme, řádně upěchujeme a znovu obalíme - aby byla na steacích co největší vrstva této směsi.

Na pánvi rozpálíme větší množství másla a na středním ohni pečeme steaky do křupava.

Podáváme s vařeným maštěným bramborem, ozdobené čerstvou petrželkou.

Recept je určen pro 2 osoby.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečený žralok

    Celkový počet komentářů: 8
    • dfh
      dfh

      Vy neznáte rozdíl mezi pečením a smažením?

      25.04.2017 18:09:42

    • Olinka
      Olinka

      Vyzkoušeno :-)

      Skusila jsem podle receptu a teď si na tom pochutnávám mooc dobré.

      09.01.2014 21:37:15

    • janicka (tecka) eska
      janicka (tecka) eska

      Komentář k receptu Pečený žralok

      Ta krusta z koření a mouky byla oříliš slaná,takže méně znamená více :)

      25.06.2013 17:57:55


    • Pokorný
      Pokorný

      Komentář k receptu Pečený žralok

      dobrý den ,mám pocit, že v receptu popisujete žraloka SMAŽENÉHO, nikoliv PEČENÉHO. AP

      26.05.2013 14:42:11

    • Stefi71
      Stefi71

      Žraločí steak

      Nám to chutnalo, jednoduché, rychlé, prostě dobrota.

      28.08.2011 10:30:53

    • Mirek
      Mirek

      Vyzkoušeno

      Vyzkoušel jsem. Potřel jsem to citronem s kapkou olivového oleje.
      Bylo to dobré. Akorát když jsem ten 350 gramový steak rozmrazil a vysušil tak toho ke smažení moc nezbylo. Spíš chuťovka než kludná porce.
      Ale bylo to dobré a rychlé

      25.07.2011 11:13:12

    • Verýsek
      Verýsek

      Pečený žralok

      Tento recept jsem vyzkoušela a přidala foto. Moc jsme si nepochutnali.Rychlá záležitost, ale nic moc. Příště vyzkouším raději jiný recept.

      22.06.2010 08:40:33


    Nalezeno receptů: 8

    Přidat příspěvek k receptu Pečený žralok

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.