reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený vepřový jazyk na česneku

Nenáročný recept na zajímavé využití vepřového jazyka.


  • 5,0

    5 7
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Omyté jazyky uvaříme s pepřem a očištěnou kořenovou zeleninou (mrkev, celer, petržel) v osolené vodě, vaříme asi hodinu doměkka. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Vařené jazyky vyjmeme, krátce zchladíme ve studené vodě a ještě teplé sloupneme, očistíme a necháme vychladnout. Z každého jazyka podélně nařežeme 4 plátky a na rozehřátém másle s kmínem a utřeným česnekem po obou stranách podusíme.

Pečený vepřový jazyk na česneku podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečený vepřový jazyk na česneku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Pavel
      Pavel

      Pečený vepřový jazyk?

      Napřed umělec (umělkyně) vaří, potom dusí a nakonec je to dokonce pečený. Dobrý vtip. Jinak docela dobrý.

      25.11.2017 14:02:36

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pečený vepřový jazyk na česneku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.