reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený pstruh po mlynářsku

Rychlý snadný recept na křehkou rybu se zajímavou chutí.


  • 4,4

    4,4 7
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Vykuchaným pstruhům vytřeme břicha solí a celé je obalíme v mouce. Pstruhy naskládáme do pekáče, ve kterém jsme rozpálili 1/2 cm vysokou vrstvu oleje.

Pstruhy pečeme asi 10 - 15 minut dozlatova a během pečení je podlijeme vínem. Zmírníme teplotu a pečeme ještě 10 minut.

Ze směsi mouky a másla tvoříme malé kuličky, které klademe mezi pstruhy, přitom potřásáme pekáčem, aby se omáčka dobře promíchala. Nakonec pstruhy po mlynářsku opepříme.

Do pekáče můžeme přidat hořčičné máslo. K 50 g rozpuštěného másla přidáme lžíci hořčice a mícháme, až se vytvoří ze směsi vločky.

Pečeného pstruha připraveného po mlynářsku podáváme s chlebem, dobře si pochutnáme i nemaštěným bramborem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený pstruh po mlynářsku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.