Pangase doma jíme moc rádi a dnes jsem k němu vymyslela domácí rajčatové chutney, které dohromady s opečenými bramborami chutnalo prostě fantasticky.
10 stroužků | česnek |
sůl | |
2 ks | cibule |
1 ks | petržel |
bazalka | |
olivový olej | |
citronová šťáva | |
sójová omáčka | |
1 konzerva | rajský protlak |
mletá sladká paprika | |
mletý černý pepř | |
rybí koření | |
maggi koření | |
2 ks | filé z pangasia |
podle potřeby | |
---|---|
kečup |
autor Michaela Rokosová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena