reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený pangas s červenou čmajdou

Pangase doma jíme moc rádi a dnes jsem k němu vymyslela domácí rajčatové chutney, které dohromady s opečenými bramborami chutnalo prostě fantasticky.


  • 4,3

    16×

    4,2 16
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 826 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 601 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Postup přípravy

Filety pangase pokapeme citronovou šťávou, osolíme z obou stran a posypeme pepřem, kořením na ryby a sladkou červenou paprikou. Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na plátky. Asi třetinu si oddělíme, pokrájíme úplně nadrobno a posypeme jím filety.

Troubu si rozehřejeme na 180 °C. Pokud podáváme s pečenými brambory, vložíme brambory do trouby asi o 10 minut dříve než rybu. Pangase pečeme asi 20 minut zakrytého a 15 minut odkrytého.

Mezitím si nakrájíme cibuli nadrobno a petržel na drobné nudličky. Na teflonové pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém krátce osmahneme cibulku. Poté přidáme petržel a nakonec česnek. Zalijeme rajčatovým protlakem. Pokud je směs moc hustá, můžeme přidat i trochu sladkého kečupu, a směs na pánvi dusíme. Pokapeme sójovou omáčkou, tekutým maggi kořením, opepříme a okořeníme bazalkou.

Pečený pangas s červenou čmajdou je nejlepší s brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený pangas s červenou čmajdou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.