reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Pečený pangas s červenou čmajdou

Pangase doma jíme moc rádi a dnes jsem k němu vymyslela domácí rajčatové chutney, které dohromady s opečenými bramborami chutnalo prostě fantasticky.


  • 4,3

    16×

    4,2 16
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 296 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Postup přípravy

Filety pangase pokapeme citronovou šťávou, osolíme z obou stran a posypeme pepřem, kořením na ryby a sladkou červenou paprikou. Stroužky česneku oloupeme a nakrájíme na plátky. Asi třetinu si oddělíme, pokrájíme úplně nadrobno a posypeme jím filety.

Troubu si rozehřejeme na 180 °C. Pokud podáváme s pečenými brambory, vložíme brambory do trouby asi o 10 minut dříve než rybu. Pangase pečeme asi 20 minut zakrytého a 15 minut odkrytého.

Mezitím si nakrájíme cibuli nadrobno a petržel na drobné nudličky. Na teflonové pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém krátce osmahneme cibulku. Poté přidáme petržel a nakonec česnek. Zalijeme rajčatovým protlakem. Pokud je směs moc hustá, můžeme přidat i trochu sladkého kečupu, a směs na pánvi dusíme. Pokapeme sójovou omáčkou, tekutým maggi kořením, opepříme a okořeníme bazalkou.

Pečený pangas s červenou čmajdou je nejlepší s brambory.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený pangas s červenou čmajdou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.