reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený losos s rozmarýnem

Pochutnejte si na vynikajícím obědě s vůní pečeného lososa a čerstvého rozmarýnu


  • 3,2

    233×

    3,2 233
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lososa omyjeme, osušíme a nakrájíme na podkovy. Olej smícháme s kořením, jednou otrhanou a jemně posekanou větvičkou rozmarýnu a šťávou z jednoho citronu.

Rybu do této směsi naložíme a necháme alespoň 3 hodiny marinovat.

Troubu předehřejeme na 200°C, lososové podkovy osušíme, dáme do zapékací misky, poklademe plátky másla a 20 minut pečeme.

Podáváme ozdobené snítkou rozmarýnu, plátkem citronu a jako přílohu můžeme zvolit jednu z mnoha bramborových variací. Zde jsou použity plněné zapékané brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečený losos s rozmarýnem

    Celkový počet komentářů: 2

    • doktor
      doktor

      Ahoj,Jano. K receptu nic proti,myslím,že invence Vám nechybí.Zítra,snad,přilítne můj kapr.

      06.08.2006 20:28:10

    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Pečený losos s rozmarýnem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.