reklama
hledat uživatel
       

Pečený lilek

Chutná příloha ke grilovaným nebo pečeným bílým masům.


  • 3,0

    94×

    3 94

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Lilek podélně rozpůlíme, očistíme, opláchneme, slupku prokrojíme do čtverečků (mřížky), osolíme a necháme vypotit.

Lilek osušíme, pokapeme rozpuštěným máslem a dáme péct do trouby, při 160°C asi na 25 minut.

V misce rozmícháme škrob ve sójové omáčce a touto směsí pečící se lilek ke konci pečení přelijeme, necháme v troubě dalších 5 minut.

Ihned můžeme podávat k pečeným či grilovaným masům.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený lilek

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.