Králičí maso s jemnou kořeněnou omáčkou. Kdo nemá rád králíka, může recept udělat z vepřové pečeně.
2 lžíce | olej |
30 g | máslo |
4 ks | cibule |
1 ks | králík |
omáčka | |
---|---|
cukr | |
0.25 l | vývar |
10 g | máslo |
tymián | |
1 lžíce | hořčice |
1 ks | bobkový list |
3 dl | bílé víno |
1 lžíce | hladká mouka |
autor petík
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena