reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený králík podle Bachči

Pečený porcovaný králík na rozmarýnu a šlehačce.


  • 4,1

    4,1 9
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 694 hodnocení

Vánoční tvarohová štola s brusinkami krok za krokem

10. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Recept na vlašský salát krok za krokem

10. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Vánoční videorecept: Nadýchané mandlové cukroví bez mouky a cukru

10. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Recept na vánoční měsíčky s polevou krok za krokem

9. 12. 2019

Postup přípravy

Do pekáčku dáme na dno polovinu plátkové anglické slaniny, 2 nebo i více stroužků česneku pokrájeného na plátky a lehce osolené a opepřené porce králíka. Posypeme asi 5 snítkami rozmarýnu.

Králíka poklademe zbylou anglickou slaninou, zalijeme šlehačkou a dáme přikryté do trouby předehřáté na 200 °C asi na 45 minut. Pak odkryjeme a podlijeme nebo naopak výpek redukujeme - podle potřeby.

K pečenému králíkovi podle Bachči se nejlépe hodí jako příloha šťouchané brambory, ty opravdu nemají chybu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený králík podle Bachči

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.