reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený králík na medu

Tento recept na králíka musíte vyzkoušet! Má křupavou kůrku a je podušený s mrkví a cuketou.


  • 2,9

    697×

    2,9 697
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

V kastrolu rozpustíme máslo s medem a osmahneme na něm porce králíka. Podlijeme vínem a dusíme pod poklicí asi hodinu. Maso občas podlijeme vínem. Mrkev nakrájíme na špalíčky a povaříme v páře, cuketu nakrájíme na menší kousky a spolu s mrkví ji osmahneme na olivovém oleji, zakapeme octem, osolíme a dusíme asi 10 minut. Měkké maso upravíme na talíře, přidáme zeleninu se šťávou a podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečený králík na medu

    Celkový počet komentářů: 1

    • Oxana
      Oxana

      Králí je úžasný,já ho ještě okořenila kořením na králíka a přidala pár stroužků česneku.Opravdová mnamka,mlask.

      20.11.2010 19:38:44

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Pečený králík na medu

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.