reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečený kapr s hořčicí

Recept na porce kapra s kůží, sterilovanou kapií, cibulí a hořčicí.


  • 4,8

    27×

    4,7 27
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 528 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 650 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

Jak na to: Výroba sušeného ovoce

20. 8. 2019

Postup přípravy

Půleného kapra s kůži očistíme, omyjeme, osušíme a rozkrájíme na širší porce, které osolíme.

Na plech si dáme olej a porce kapra položíme kůží na olej. Porce potřeme hodně hořčicí, opepříme, přidáme na nudličky nakrájenou sterilovanou kapii a nahrubo nakrájenou cibuli. Kapra s hořčicí celého posypeme kmínem a dáme péct do rozehřáté trouby. Kapra neobracíme. U nás se to dělá ze šupináče, protože kůže je masitější a celé je to moc dobré i s výpekem.

Pečeného kapra s hořčicí podáváme s přílohou podle chuti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečený kapr s hořčicí

    Celkový počet komentářů: 4
    • Simona Pechova
      Simona Pechova

      Moc se mi to nezdálo, ale výsledek byl velmi chutný. Hořčice dodá kaprovi spolu s pepřem pikantní chuť. Určitě udělám znovu a to na ryby moc nejsem.

      19.08.2016 15:31:49

    • hellga910
      hellga910

      velmi dobry kapr

      Recept jsem vyzkousela a povedl se, kapr byl velmi chutny. Horcici jsem pouzila francouzskou a mohu tez doporucit. S pozdravem HS

      14.02.2012 15:18:07

    • Jurajda
      Jurajda

      Je to dobrá

      Protože neuvádíte s jakou hořčicí, použil jsem jak plnoručnou tak příště kremžskou. Z hořčicí krémžskou se mi zdál ještě chutnější. Do třetice jsem přikryl rybu ještě snítkou libečka a myslím, že to ještě trochu zpestřilo chuť. Použil jsem s libečkem hořčici krémžskou.

      25.10.2009 21:07:22



    Nalezeno receptů: 4

    Přidat příspěvek k receptu Pečený kapr s hořčicí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.