Recept na českou klasiku - bůček, kysané zelí a karlovarský knedlík.
1 palička | česnek |
2 ks | cibule |
1 lžička | kmín |
1 kg | vepřový bůček |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
kmín | |
mletý černý pepř | |
příloha | |
2 ks | vejce |
2 dl | mléko |
4 ks | rohlík |
150 g | polohrubá mouka |
směs | |
1 ks | brambory |
1 ks | cibule |
15-20 dkg | špek |
500 g | kysané zelí |
Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?
Vepřové maso patří mezi oblíbené. V našich krajích snad každý občas prahne po klasické vepřové pečeni, knedlíku a zelí. Jsou dokonce totiž lidé, kteří s tím vystačí celý život!
autor Renegene
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena