reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 529 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,6 802 hodnocení

Recept na houbovou smaženici krok za krokem

22. 8. 2019

Bábovka

4,7 1 583 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 651 hodnocení

Recept na cheesecake s borůvkami krok za krokem

22. 8. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 159 hodnocení

Houby v kuchyni: Jak je zpracovat, uchovat v nich vitamíny a zároveň si pochutnat

21. 8. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 555 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 666 hodnocení

Zeleninové saláty: Sáhněte po správných surovinách a dochuťte je na jedničku

21. 8. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,5 266 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 526 hodnocení

12 nejoblíbenějších receptů z dýně

20. 8. 2019

Postup přípravy

Syrové brambory nastrouháme najemno, česnek prolisujeme. Oboje smícháme. Přidáme vejce, mouku, majoránku, cibuli pokrájenou najemno, uzené maso na kostičky a zamícháme. Směs osolíme podle chuti.

Těstíčko rovnoměrně rozprostřeme do pečícím papírem vyloženého, nebo sádlem vymazaného pekáče. Dáme péct do předehřáté trouby na 170 °C a pečeme asi 35 minut. Plech můžeme během pečení přendat výš, aby se lépe upekl i vršek těsta.

Pečený bramborák podáváme buď jen tak, nebo s plátky uzeného masa, či s kysaným zelím. Bramborák je dobrý i za studena.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečený bramborák

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.