reklama
hledat uživatel
       

Pečení pstruzi

Lahodný a zdravý pokrm z čerstvých pstruhů a zeleniny.


  • 3,8

    3,7 8
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Po očištění ryby osolíme zevnitř i zvenku a obalíme v mouce. Na pánvi rozpustíme máslo nebo tuk a po obou stranách pstruhy do křupava opečeme.

Mezitím si uvaříme brambory. Do druhé pánve si do rozpuštěného másla přidáme nakrájenou petrželku. Uvařené a oloupané brambory vložíme do pánve a obalíme v petrželi.

Z pánve na ryby odlijeme rozpuštěný omastek, necháme v něm rozpustit máslo a do něj vymačkáme 1citron. Šťávou zalijeme ryby na talíři a jídlo je tímto hotové.

Pečené pstruhy podáváme zpravidla s klasickým zeleným salátem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečení pstruzi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.