Recept na na přípravu voňavé vepřové pečeně s asijským kořením, zázvorem, česnekem a chilli papričkami. Vhodnou přílohou je rýže a zelný salát.
5-6 stroužků | česnek |
2 ks | badyán |
60 g | čerstvý zázvor |
1 lžička | koření pěti vůní |
1500-180 g | vepřová krkovice bez kosti |
3 ks | dlouhá červená chilli paprika |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
100 ml | vývar |
3-4 lžíce | ústřicová omáčka |
3-4 lžíce | třtinový cukr |
200 ml | sake |
podle potřeby | |
vývar |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena