Pečené vepřové koleno s marinádou

hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 295x
Připravte si výborná kolena k večeři podle celkem snadného receptu.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřová kolena dobře omyjeme a dáme do tlakového hrnce vařit spolu s bobkovým listem, celým černým pepřem, novým kořením a solí. Kolena s kořením vaříme cca 1,5 hodiny.

Uvařená vepřová kolena vyjmeme, naporcujeme (vykostíme) a dáme do pekáče s cibulí nakrájenou na kolečka. Potřeme marinádou, kterou si připravíme smícháním kečupu, worcesterové omáčky, sojové omáčky, prolisovaného česneku, hořčicí, vývaru, pepře a soli.

Pekáč s vepřovým kolenem s marinádou vložíme do předem zahřáté trouby na 220 °C cca 1,5 hod za občasného podlévání. Během pečení kontrolujeme kůžičku, zda už je křupavá.

Pečené vepřové koleno s marinádou podáváme s chlebem třeba na večeři.

Michal Fabian autor receptu:

Pečené vepřové koleno s marinádou

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečené vepřové koleno s marinádou

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Pečené vepřové koleno s marinádou
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept