reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Pečené uzené koleno na divokém koření

Celkový počet komentářů: 9
  • stavros666
    stavros666

    Pečené uzené koleno na divokém koření

    Díky za inspiraci.Koleno jsem upekl,ale jako vždy bez jakýchkoliv rádoby ochucovadel.Přidal i jiné ingredience,udělal bramborový knedlík,špenát i s kopřivama,ozdobenou porcičku vyfotografoval a posílám tento můj výtvor i s ingrediencema.Věřte nevěřte,všem to moc chutnalo z čehož jsem měl největší radost.Současně přeji i vám všem dobré chutnání....///

    07.10.2019 11:19:41

  • dana (tecka) banertova
    dana (tecka) banertova

    Komentář k receptu Pečené uzené koleno na divokém koření

    Dneska jsem to udela k obedu a pritel jse olizoval moc nam to chutnalo

    24.06.2014 20:38:12

  • jaroslav
    jaroslav

    koleno

    14.12.2010 09:38:33

  • babi dˇáblice
    babi dˇáblice

    koleno - Kája

    Není nad to, stát dvě hodky u plotny - v papíňáku se mnohem méně vyvaří než v hrnci s pokličkou a je chutnější. Není potřeba moc vody , vaříš hlavně na pařáku.

    09.10.2008 11:05:54

  • marie
    marie

    máš pravdu,kdo šetří má za tři .

    27.09.2008 18:27:57

  • Kája
    Kája

    Tu nejlepší chut ,vyvaříš a není to ono.Pečený je pečený,proč kazit chut varem,hlavně že máš polívku !

    27.09.2008 18:26:38

  • Anna
    Anna

    Časem jsem zjistila, že při pečení se maso příliš vysuší, trvá to dlouho, spotřebuji mnoho energie. Dělám to už dlouhá léta jinak. Maso (koleno, na svíčkoou, na pečení cokoliv povařím v papiňáku, až je skoro měkké. Pak ho pokořením, dodám zeleninu a jiné ingrediemce a dám zapéct dotouby. Měso je velejemné, chutné a pěkně osmahlé. Nikdy nikdo nepoznal, že je ve skutečnosti maso vařené a ještě opečené. No a vývar se hodí nejen na podlévání, ale i na polévku.

    26.09.2008 18:41:10

    • Jiskra
      Jiskra

      Re: Povařím

      maso na svíčkovou v papiňáku? strašné, nepozná to jen , ten kdo vaří jako barbarnebo nikdy neochutnal dobrou svíčkovou, vychovaní školní jídelnou, závodkou a podřadnými restauracemi...............

      21.08.2010 18:27:26

    • Jarouš
      Jarouš

      Re: Povařím

      Souhlasím s Jiskrou, ale nepohrdal bych tak školními a závodními jídelnami. Svého času menza Jednota v Opletalce byla proslulá dobrou kuchyní. Na př. lepší ruský biftek, rizoto, rýžový nákyp i jiná jídla jsem od té doby nikde nejedl. Závodní kantýna Koněvovy huti v Kladně také produkovala výborná jídla. A nedávno i Pohlreich pochválil jednu pražskou školní kuchzni.

      14.09.2010 10:45:17

Nalezeno receptů: 9

Přidat příspěvek k receptu Pečené uzené koleno na divokém koření

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.