reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečené slávky na borovicovém jehličí

Slávky v úpravě kreativního šéfkuchaře Gare Restaurants, Jana Kvasničky.


  • 0

    0 0
  • 30 min

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 594 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 853 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 613 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Jak mlsají na Vánoce ve světě?

4. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Videorecept: Sobí lízátka - sladké překvapení pro děti na Mikuláše

3. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 563 hodnocení

BLOG ibezcukrutojde: Skvělé bezvaječné linecké cukroví

3. 12. 2019

Postup přípravy

Slávky očistíme od povrchových nečistot. Pokud jsou některé slávky otevřené, vyhodíme je, vždy používáme pouze ty zavřené. Než se vrhneme na samotné slávky, připravíme si dresink.

V hluboké misce smícháme všechny ingredience kromě oleje a rozmixujeme je ponorným mixérem. Do rozmixované směsi poté pomalinku přimícháme olej.

Troubu i s plechem rozpálíme na 220 °C, následně na plech vysypeme slávky s borovicovým jehličím. Takto pečeme, dokud se slávky neotevřou, což trvá přibližně 6 - 7 minut.

Upečené slávky přendáme do misky, přidáme dresink, vše důkladně promícháme a můžeme podávat. Jako příloha se výborně hodí opečená francouzská bageta.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečené slávky na borovicovém jehličí

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.