Pečené rybí filé se zázvorem

45 min | hlavní chod | 4 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1156x
Chutná ryba dochucená zázvorem a upečená v troubě. Recept na jemnou tresku marinovanou v jogurtové marinádě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

V misce promícháme jogurt, sůl, pepř, olivový olej a čerstvě nastrouhaný zázvor. Čisté rybí plátky potřeme marinádou a necháme je aspoň na hodinu marinovat.

V jiné míse promícháme strouhanku s kukuřičnou moukou, sušeným česnekem a nasekanou petrželkou.

Rybí plátky z marinády obalíme ve směsi strouhanky a uložíme na plech s pečicím papírem. Každý plátek ryby pokapeme troškou oleje a plech vložíme do trouby.

Rybí filé pečeme asi 20 - 25 minut v troubě předehřáté na 180 - 190 °C. V polovině pečení plátky ryb obrátíme.

Pečené rybí filé se zázvorem podáváme s bramborovou přílohou k hlavnímu chodu.

Samman autor receptu:

Pečené rybí filé se zázvorem

Počet přidaných receptů: 923

Ingredience

na porce
Vaše cena 950 běžně 1950 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
4,6
skvělý recept
13 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pečené rybí filé se zázvorem

Recept se nachází v 55 kuchařkách
Řízečky:-)
Samman
Řízečky:-) 40 receptů
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
láska prochází žaludkem
Láska prochází žaludkem 1 2412 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečené rybí filé se zázvorem

Přidat příspěvek k receptu Pečené rybí filé se zázvorem
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jak správně vybírat letní obuv?

    Jak správně vybírat letní obuv?

    Léto máme všichni rádi, ale naše nohy mohou v parnu trpět. Zvlášť, když jim nedopřejeme vzdušnou obuv a necháme je potit se v uzavřené a neprodyšné obuvi. Trápí nás nejen odřené paty, malíčky a utlačované palce, zpocené a horoucí nohy, ale od nohou pak trpí i celé tělo dyskomfortem a naše celková tělesná i duševní pohoda klesá.

  • Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Jedeme na vodu aneb základy pro každého vodáka

    Chcete letos zažít adrenalin na vodě? Nebo se jen lehce nechat unášet po klidné hladině malé říčky? Než někde zavoláte klasické vodácké "ahoooj", věnujte pečlivou pozornost přípravě. Její základní parametry spočívají právě v tom, kam vlastně chcete jet.




přidat nový recept