Odlehčené masové šišky z mleté vepřové krkovice s červenou řepou a mrkví. Recept na hlavní chod, který podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.
4 stroužky | česnek |
1 ks | cibule |
2 ks | mrkev |
600 g | vepřová krkovice bez kosti |
2 ks | vakuovaná červená řepa |
podle chuti | |
---|---|
cukr | |
sůl | |
bazalka | |
mletý barevný pepř | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
máslo |
Chutě babího léta: Vařte z hub, dýně a řepy skvěle vyladěné pokrmy
Letošní letní prázdniny skončily opravdu netypicky, někde bylo počasí ryze podzimní, s deštěm, větrem a teplotami, které bychom očekávali třeba i v listopadu. Pokud jste od přírody zimomřiví, zřejmě smutníte nad brzkým koncem prázdninových měsíců, i když začátek září přinesl celkem příjemné teploty babího léta. Co si tedy uvařit, když léto ještě úplně nekončí, ale osvěžujícím jídlům počasí příliš nenahrává?
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena