Pečené krůtí stehno s cibulí

1 h 30 min | hlavní chod | 2 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 1969x
Snadný recept na pečené krůtí maso s chutí cibule.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cibule oloupeme, nakrájíme na 4 díly a poté na proužky. Dno pekáče potřeme rozpuštěným máslem a posypeme nakrájenou cibulí.

Krůtí stehno ze všech stran osolíme a položíme na cibuli kůží nahoru. Povrch potřeme rozpuštěným máslem, 1 lžíci másla si necháme na dopečení. Stehna podlijeme vodou a pekáč zakryjeme alobalem. Přikryté pečeme asi hodinu při 170 °C, dokud maso není měkké.

Ve zbylém másle rozmícháme koření, maso jím potřeme a odkryté při vyšší teplotě (200 °C) dopečeme, dokud kůže nezčervená.

Pečené krůtí stehno s cibulí podáváme s bramborovým knedlíkem.

Moravanda autor receptu:

Pečené krůtí stehno s cibulí

Počet přidaných receptů: 176

Ingredience

na porce
Vaše cena 2699 běžně 5000 Kč sleva 46 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
2,7
slabší recept
7 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pečené krůtí stehno s cibulí

Recept se nachází v 14 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Vaříme s láskou.
Moravanda
Vaříme s láskou. 105 receptů
Zorňafa
1. aa-1b 6006 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečené krůtí stehno s cibulí

Přidat příspěvek k receptu Pečené krůtí stehno s cibulí
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept