reklama
hledat uživatel
       

Pečené jitrnice

Recept, jak správně připravit jitrnice, aby nevytekly.


  • 3,3

    155×

    3,2 155
  • 30 min

Postup přípravy

Připravíme si hlubší mísu a do ní dáme horkou vodu. Ne však vroucí. Namočením jitrnice při smažení neprasknou.

Jitrnice prohlídneme, aby byly pořádně zpevněny, protože by při smažení vytekly.

Do mísy na chvíli ponoříme jitrnice. Po té je vyjmeme důkladně, ale opatrně je osušíme.

Rozehřejeme si pánev na mírnou teplotu. Vlijeme olej a jitrnice do něj vložíme. Jitrnice pomalu smažíme ze všech stran dozlatova.

Pečené jitrnice podáváme se smetanovou bramborovou kaší a vařeným zelím.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečené jitrnice

    Celkový počet komentářů: 9
    Nalezeno receptů: 9

    Přidat příspěvek k receptu Pečené jitrnice

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.