Maso očistíme, osolíme, opepříme a upravíme do potřebného válečku, který zajistíme potravinářskou nití. V hmoždíři rozmělníme hořčicová semínka s tymiánem a petrželkou. Směs přendáme do misky a promícháme se 4 lžícemi olivového oleje a 1/4 lžičkou sardelové pasty.
Připravené maso slabě obalíme v hladké mouce a ze všech stran opečeme na oleji dozlatova. Jakmile se maso zatáhne, přendáme ho pekáčku, potřeme bylinkovou směsí podlijeme výpekem a vývarem a zvolna pečeme zakryté při 120 °C doměkka. Během pečení hovězí maso podléváme vývarem a ke konci dopečeme odkryté, aby vznika bylinková krusta.
Pečené hovězí s hořicovo-bylinkovou krustou nakrájíme na plátky, rozdělíme na porce a podáváme přelité vypečenou šťávou s bramborem a salátem.