Recept na pomalu pečené maso z hovězího krku. Hovězí pečeni s chutí hořčice a tymiánu podáváme jako hlavní chod s bramborem nebo jemnou bylinkovou bramborovou kaší.
0.3 lžičky | sardelová pasta |
1600 g | hovězí krk |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
vývar | |
hladká mouka | |
1 lžíce | čerstvý tymián |
3 lžičky | hořčicové semínko |
1 lžíce | čerstvá petrželová nať |
podle chuti | |
sůl | |
mletý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena