Recept na pečené filátko s grilovanou tygří krevetou s batátovým pyré, restovaným Pak Choinem a šafránovou omáčkou.
100 g | máslo |
400 ml | mléko |
1 špetka | šafrán |
60 g | šalotka |
150 ml | smetana 30% |
1 ks | pak choi |
800 g | batáty brambory |
1 ks | ryba Svatý Petr |
4 ks | tygří kreveta s hlavou |
podle potřeby | |
---|---|
olivový olej | |
pepř a sůl |
autor Alakarte-cz
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena