reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečené červené zelí s hříbky

Recept na červené zelí, které pečeme v troubě s pórkem a hříbky.


  • 4,0

    4 4
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 541 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 812 hodnocení

6 nejlepších receptů na jablečný štrúdl

15. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 590 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 659 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

15. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jakoukoli oslavu: Sýrová roláda krok za krokem

14. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 559 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 670 hodnocení

Jak na pečení dortu

14. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 532 hodnocení

Recept na domácí rajčatové pyré krok za krokem

13. 9. 2019

Postup přípravy

Červené zelí zbavíme tvrdých částí a nakrájíme na tenké nudličky. Pórek očistíme a nakrájíme na kolečka či proužky. Hříbky po očištění nakrájíme na plátky.

Pekáček vymažeme olivovým olejem, nasypeme zelí, pórek a promícháme s hříbky. Osolíme, přidáme majoránku a dáme péct do trouby vyhřáté na 170 °C. V horkovzdušné troubě pečeme asi 25 minut, až nám zelí zkřehne a hříbky změknou. Zelí může být i trošku připečenější.

Pečené červené zelí s hříbky podáváme ihned po přípravě, tak chutná nejlépe. Podáváme jako přílohu.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečené červené zelí s hříbky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.