reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Pečené brambory plněné kaviárem

Pečené brambory plněné kaviárovým krémem jsou vhodným pohoštěním při nejrůznějších oslavách.


  • 4,6

    27×

    4,6 27
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory omyjeme a očistíme kartáčkem. Potom je osušíme a i se slupkou rozkrojíme na půlky a potřeme olejem. Rozkrojenou stranou je položíme na plech a upečeme v troubě při 200 °C.

Připravíme si kaviárový krém. Lučinu spojíme s jogurtem, vmícháme kaviár a zakápneme citronovou šťávou. Podle potřeby přisolíme a necháme v chladu rozležet.

Z vychladlých upečených brambor vydlabeme střed, který vyplníme kaviárovým krémem. Přizdobíme několika kuličkami kaviáru a podáváme s čerstvou zeleninou a bylinkami.

Obměna: Pečené brambory velice dobře chutnají i plněné krémovou nivou. Pro zpestření chuti si připravíme obě varianty a podáváme k vínu.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečené brambory plněné kaviárem

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.