Pečené bramboráky bez mouky

35 min | chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 853x
Recept na snadné bramboráky pečené v troubě. Místo klasické mouky použijeme k zahuštění polentu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Brambory oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Česnek oloupeme a prolisujeme. Vejce rozklepneme.

Brambory vymačkáme od přebytečné vody, přidáme k nim česnek, vejce, zhruba hrst polenty, sůl a rozemnutou majoránku. Směs na bramboráky dobře promícháme.

Plech vymažeme olejem a na plech tvoříme menší či středně větší placičky. Bramboráky pečeme na 200 °C na dolní i horní ohřev s ventilátorem. Jsou hotové asi za 20 minut.

Pečené bramboráky bez mouky podáváme jako chuťovku či přílohu.

Michy autor receptu:

Pečené bramboráky bez mouky

Počet přidaných receptů: 3289

Ingredience

na porce
Vaše cena 3599 běžně 6100 Kč sleva 41 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,6
dobrý recept
6 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Pečené bramboráky bez mouky

Recept se nachází v 25 kuchařkách
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2
veraricna
E-mailová kuchařka tety z Krnova 2 3470 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Pečené bramboráky bez mouky

Přidat příspěvek k receptu Pečené bramboráky bez mouky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept