reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Koleno částečně odkrojíme od kosti a kůži nařežeme na mřížku. Prolisovaný česnek vetřeme do kolena, posypeme kořením a dáme do pekáčku kůži nahoru. Koleno necháme odležet do druhého dne nebo taky jenom na hodinu v ledničce.

Koleno vložíme na pekáček. Podlijeme vodou, přikryjeme a dáme do předehřáté trouby péct tak na dvě až dvě a půl hodiny. Během pečení podléváme výpekem, podle potřeby přilijeme vodu a kůži propichujeme vidličkou. Potom Božčino koleno otočíme směrem kůži dolů a dopečeme tak asi půl hodiny už nepřikryté.

Pečené Božčino koleno podáváme podle chuti s chlebem, křenem a hořčicí.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Pečené Božčino koleno

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.