reklama
hledat uživatel
       

Pečenáče

Skvělý recept pro mlsné jazýčky na osmažené rybí kousky v kyselém nálevu - pečenáče.


  • 4,5

    42×

    4,4 42
  • 1 h 30 min

Ingredience

na obalení

nálev

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 549 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 815 hodnocení

Houbová sezóna je tady! Přinášíme tipy na ty nejlepší houbové recepty!

22. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 535 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Postup přípravy

Jakékoliv oblíbené ryby (kapr, makrela, štika, hejk) očistíme, omyjeme, naporcujeme a osolíme.

Ryby obalíme v hladké mouce, v našlehaném bílku (počet bílků podle množství ryb), znovu v mouce a ihned smažíme ve větším množství oleje. Smažíme dozlatova a necháme vychladnout.

Připravíme si z uvedených ingrediencí nálev, který také necháme zchladnout. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.

Pečenáče plníme do zavařovacích sklenic a prokládáme cibulí. Zavíčkujeme a skladujeme v lednici.

Pokud to vydržíme, necháme pečenáče uležet aspoň týden.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Pečenáče

    Celkový počet komentářů: 3
    • Mobidik
      Mobidik

      Komentář k receptu Pečenáče

      Tak to nemuže být jedle, na 4deci octa litr vody,to musi být hrozně kyselé.

      03.08.2017 20:35:46

    • antonraticak
      antonraticak

      vydržal som 5 dni, vylepšil som to tak, že som pridal do nálevu feferónku, použil som slede z nórska, je to super, nabudúce vyskúšam pleskáča

      24.03.2013 14:06:36



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Pečenáče

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.