Recept na jednoduše připravenou tresku, kterou doplníme jemnou hořčicovou omáčkou.
30-40 g | máslo |
1 ks | citron |
4 porce | treska |
omáčka | |
---|---|
sůl | |
3 dl | vývar |
30 g | máslo |
2 lžíce | smetana |
1 lžíce | hořčice |
1 lžíce | hladká mouka |
mletý bílý pepř | |
podle chuti | |
sůl | |
mletý barevný pepř | |
na ozdobu | |
čerstvá petrželka |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena