Recept na pečenou pražmu modravou. Ryba v této úpravě je šťavnatá a příjemně ochucená.
500 g | mražená pražma modravá |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
1 špetka | drcený kmín |
1 špetka | sušený tymián |
mletý černý pepř | |
zálivka | |
2 lžíce | vývar |
1 lžíce | olivový olej |
0.5 kelímku | zakysaná smetana |
1 lžička | dijonská hořčice |
podle potřeby | |
máslo na vymazání formy |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena